Vaatekauppa Turku

Vaatekauppa

Dylans Trading on suomalainen vaatekauppa Turussa. Skeittikauppa.com osoitteesta löytyy myös verkkokauppa, joka tarjoaa toimitukset jopa seuraavaksi päiväksi. Verkkokaupassa voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, pankkitunnuksilla, tilisiirrolla ja osa-maksulla.

Merkkivaatteet toimitetaan skeittikaupan omasta liikkeestä joka sijaitsee Turussa. 

Valikoiman ulkopuolelta voimme tilata merkkivaatteita asiakkaille myös toiveiden mukaan. Naisten vaatteita ja kenkiä ollaan tilattu erikseen asiakkaiden toiveiden mukaan. Silloin on mahdollista löytää erikoisempia vaatteita joita ei ole saatavilla jokaisesta liikkestä. Tavoitteena tietysti on kasvaattaa valikoimaa ja parantaa palvelua jatkuvasti, mutta budjetti on rajallinen ja juoksevia kuluja on paljon. Valikoimaa siis kasvatetaan vähitellen ja toivommekin asiakkailta ymmärystä siitä, että mitä enemmän sanaa liikkestä levitetään ja mitä paremmaksi saamme myyntiä niin sitä nopeammin saamme kunnon vaatekaupan Turkuun. 

Palautetta ja toiveita vaatekaupan valikoimiin voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info(a)dylanstrading.com tai kirjoittamalla viestin Facebook sivuillemme https://www.facebook.com/dylanstrading

Dylans Tradingin oma tuotevalikoimakin on useimmiten tilaustavaraa. Dylans Trading vaatteet ja tarviikkeet toimitetaan Englannista 3-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Yleisimmin 3 päivän kuluttua.

Tarkka käyntiosoite vaate, kenkä ja skeittikaupalle on Konstanzankatu 4, 20320 Turku.

Linja-autolla pääsee noin 200 metrin päähän liikkestä. Fölin reittioppaasta voi hakea pysäkin aikataulua pysäkin numerolla tai nimellä. Haku näyttää pysäkkikohtaiset tiedot reaaliaikaisesti. LINKKI

Vaateliikkeen edustalta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja autoileville. Dylans Trading:n liiketila on O'bass ravintolan ja TikiTak Roma ravintolan välissä. Samasta lähiö-ostarista löytyy myös parturi-kampaamo, päiväkoti ja K-kauppa. 

Google kartta ajo-ohjeineen löytyy myös kotisivuiltamme yhteystiedot välilehdeltä.

Tervetuloa ostoksille.

Ps. Kaikille asiakkaille tarra kaupanpäälle.

Pps. Tilaa uutiskirjeemme. Lähetämme postia harvoin uutuuksista ja tarjouksista.

 

 vaatekauppa turku