Uusia tuotteita tulossa

Uusia tuotteita tulossa!

Lapsille, junioreille ja aikuisille.

Tulossa mm:

Suojavarusteita


Nyt kevään alkuun laajennamme vähän valikoimaa. Lapsille tulossa suojavarusteita. Polvi, kyynärpää ja rannesuojia. Lapsien lisäksi myös aikuisille tulle Bulletilta mustia tyylikkäitä kypäriä.


Lapsille completeja

Lasten valikoima kasvaa myös completejen muodossa. Pitkään meillä on ollut valikoimissa complete dekkejä, mutta koot jääneet vähän isoiksi aloitteleville skeittareille. Tällä kertaa tilattiin completeja alkaen 7":sta ylöspäin. 7" 5-9 vuotiaille ja 7.5":sta vähän vanhemmille. 
Completeja tulee myös tutuissa 7.75", 8.00" ja 8.25" leveyksissä. Merkit: Alien workshop ja Creature skateboards.


Trukkeja

Trukkeja tulossa todella paljon. Independent trukkeja tulossa Stage 11 Standard:n lisäksi myös Stage 11 Reynolds, Stage 11 Thrasher, Stage 11 Hollow forged malleissa. Matalaa ja korkeaa sekä useampaa leveyttä kuin koskaan aiemmin. 

Kruxilta täydennetään varastotilannetta. Viimeaikoina on asiakkailta tullut hyvää palautetta Kruxin hintalaatu suhteesta. 

Mini-Logot loppuivat nopeasti ja nyt niitäkin tulee lisää. Ihan kaikkia kokoja ei tällä kertaa tule, mutta 7.75"-8.25" dekkeihin sopivaa tulossa. Samoin Mini-Logon laatua on ihmetelty. Trukit maksaa alle 40€:a pari ja monille väliaikaisesti hankitit Mini-Logot ovat jääneetkin käyttöön pitkäksi aikaa ja sen verran hyvin toimineet, että seuraavatkin trukit saattaa olla Mini-Logot. 

Bullet trukit on meille aikalailla uusi tuttavuus. Valmiissa completeissa niitä on myyty ennenkin ja koska muutamat vanhat asiakkaat ovat käyneet kysymässä, onko Bullettia varastossa niin päätimme tilailla näitäkin hyllyyn. Palautteen perusteella siis toimitaan. Hinta taitaa jäädä Kruxin ja Mini-Logon väliin. Eli 40-50€ pari.

Sushi Skateboards trukit. Tämä on valikoimamme edullisin skeittilautaan sopivista trukeista. 30€/ pari. Sushi trukeista ei paljo ole palautetta tullut, joten ei nyt kehumaan lähdetä. Uutta tavaraa kuitenkin ja ihan siistiltä näyttää. 


Dekkejä ja P2 dekkejä

Antiz Skateboards dekkejä tulossa useaa erikokoa ja mallia. Antzin laadukkaatkanadan vaahtera dekit tilattiin seuraavina kokoina: 8", 8.05", 8.25", 8.3", 8.4", 8.5", 9"

Creature Skateboards p2
Creature Pro Deck P2 Weirdos Russell Green/Multi 8.375 IN
Creaturelta tuli tällä kertaa enimmäkseen completea. P2 dekit tukussa aivan loppu, mutta vielä saatiin muutamat Turkuun. Creature Skateboards dekki kokona 8.375"

Santa Cruz Skateboards p2: 
Santa Cruz Pro Deck Borden P2 Dot Check Waste Blue 8.5 IN
Santa Cruzilta löydettiin valikoimaan 8.5" p2 skeittilauta. Näissä leveämmissä alkaa painoerokin jo tuntua verrattuna tavalliseen kanadan vaahtera dekkiin. Kestäviä ja hienoja lautoja. 


Laakereita

Juurihan me viimeinen tilaus saatiin sisään ja heti pääsi suositut Mini-logo sekä Bones Reds laakerit loppumaan. Näitä siis saapuu jo pian lisää. Bronson g3:sta jaBronson RAW laakeria tulossa myös. Bronson RAW oli viime kauden uutuus ja monet tykkäväsivät täysin uudesta laakerista. 
 

Renkaita

Vihdoin näyttää siltä, että Mini-Logon hinta/laatu aletaan ymmärtää paremmin ja kysyntä lisääntyy myös renkaissa. 101A A-cut renkaita tulossa taas varastoon. Hinta 25€ / sarja.

Ricta Wheels 
valikoimasta valittiin monia eri kovuus vaihtoehtoja. Rictalta tulossa 78A , 86A ja 92A renkaita. Todella toimivia varsinkin Turun huonoille asfalteille. Kaikki Rictat siis Ricta Clouds sarjaa. 

Bonesilta täydennetään suosituinta Bones Wheels 100's sarjaa. Tulossa lisää v5muotoista valkoista skeittirengasta. Kovuus Bonesin renkaissa on 100A ja kokoja tulossa 53mm sekä 55mm.

Birdhouse B logo 99a:sta tulossa lisää kokoa 53mm. Nämä renkaat myydään hintaan 25€ / sarja. Muita kokoja löytyykin jo heti hyllystä. 
 

Muuta

Näiden edellä mainittujen lisäksi on tulossa myös Bronson Speed Co toolia, Independent trukkikumeja, Bones trukkikumeja, Mob Grip grip cleaner, Independent Trucks Grinder, Creature skateboards ruuveja ja muttereita, yms 

Tervetuloa ostoksille. Netistä voi tilailla tuttuun tapaan ja soittamallakin saat tilauttua. Lähetämme tuotteet 95%:sti samana päivänä ja 5%:sti seuraavana päivänä. Viiveitä voi toimituksiin joskus tulla. Nyt pääsiäinen juuri pääsi sotkemaan vähän Postin kuvioita, joten siinä meni pari päivää ja viikonloppukin oli välissä. Yleisesti ottaen toimitukset ovat perillä todella nopeasti. Huom! Dylans, Eyesickle vaatteissa normaalia pidemmät toimitusajat. Näissä saattaa tuotteissa saattaa mennä 2-7 päivää ennen kuin toimitus lähtee ja toimitusaika noin. 2-5 päivää.  

Turun-alueella toimitamme tilaukset samana päivänä kotiin. Jos tarvitsee esim uutta paitaa tai kenkää nopeasti perjantai iltaan niin kannatta soittaa ja tuodaan pitsa kuljetusten tyyliin paketti ovelle. Ilman lisäkuluja. Normaali toimituksen hinta ja yli 65€:n ostoksissa toimituskulut 0€:a. 

Kenkien ja vaatteiden toimitukseen otamme mukaan vaihtoehtoiset koot, jos saatavilla ja samalla varmistuu, että koko on oikea.