STATE FOOTWEAR - SKATE KENGÄT

state footwear kengät

State Footwear on skeittareiden omistama kenkämerkki. Skeittareiden omistamat brändit ovat harvinaisia nykyään. Etenkin kenkiä valmistaa vain muutama brändi ja monet vanhat skeittareiden omistamat brändit kuuluvat isoille rahoitus/pörssiyhtiöille. State Footwear on perustettu 2016 entisen Dekline brändin Kevin Furtadon toimesta.

State tuo markkinoille klassisen näköisiä ja tuntuisia skeittikenkiä. Kengistä löytyy paljon hyvää toimivaksi todettua tekniikka ja ajatonta tyyliä.

  • Staten vulkki kengät ovat todella joustavia. Hyvä tuki ja kestävyys ilman, että kengät ovat painavat tai jäykät. Kengät ovat valmiit skeitattavaksi suoraan laatikosta ja muotoutuvat jalkaan nopeasti.
  • Polyuretaani pohjallinen. Mukava, hyvä tuki ja iskuilta suojaava. Polyuretaani tuntuu hyvältä jalalle ja tämä materiaali ei mene kasaan niinkuin monet muut pohjalliset.
  • Pitävä päällinen ja reunat. Ylimääräistä kumia on lisätty eniten kuluviin kohtiin.
  • Kumia on lisätty mokkanahan alle. Siinä vaiheessa kun mokka kuluu puhki kengillä on vielä “elinaikaa” koska kumi suojaa jalkaa. Suojaa siis lisätty ilman, että kengän ulkopuolella on näkyvää kumisuojaa kärjessä.

Näillä ominaisuuksilla on saatu aikaan monikäyttöiset ja kestävät kengät. Hintakaan ei ole karannut käsistä vaan kengät on saatu hinnoiteltua todella järkevästi.