Skeittihalli Tunneli

Skeittihalli Tunneli

Skeittihalli aivan salon keskustan sydämessä, juna-ja bussiaseman välittömässä läheisyydessä. Halli sijaitsee Nuorisokeskus Steissin yhteydessä Mariankadulla.

Skeittihallissa on monipuoliset harrastus mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille.

Skeittihalli Tunneli

Mariankatu 12, 24100 Salo

Tunnelissa on omat vuorot scoottaukseen, skeittaukseen ja bmx-pyöräilyyn. Myös bleidaus on mahdollista skeittivuorolla. Hallissa on mahdollista lainata kypäriä, scootteja ja skeittilautoja maksutta.

Halli on ikärajaton ja päihteetön harrastepaikka.

Alle 18-vuotiaat voivat harrastaa skeittihallissa ilmaiseksi ja täysi-ikäisiltä maksu 2€/kerta tai 30€/kausi (syksy/kevät).

Normaalin toiminnan lisäksi hallilla on tarjolla runsaasti erikoispäiviä kuten tyttöjenpäiviä, skeittiopetuspäiviä, scoottikisoja, tuunauspäiviä ja muuta mukavaa. Hallissa on järkätty myös suurempia tapahtumia kuten StreetFest-skeittijameja, jotka ovat saavuttaneet supersuosion monipuolisella tarjonnallaan.

 

Seuraava suurempi tapahtuma hallissa on lokakuun 13. päivä lauantaina järjestettävät skeittijamit. Luvassa on mukaansatempaavia skeittimeininkejä; skaboja, esityksiä, skeittikirppis, tatuointi walk in ja alennuksia Carlingsista. Tapahtuma järkätään yhteistyössä Turun Dylan’s Tradingin kanssa ja mukana tapahtumaa mahdollistamassa ovat Salon Nuorisopalvelut, Mau Tattoo, Funky Skateboards ja Antiz. Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton

ja päihteetön.

Seuraa Skeittihalli Tunnelia instagramissa tai facebookissa @skeittihallitunneli. Sieltä löydät harrastevuorot, aukioloaikojen muutokset ja tietoja kaikista tapahtumista. Näkyy hallilla!