Kenkäkauppa Turku
Dylans Trading on suomalainen kenkäkauppa.

Skeittikauppa.com osoitteesta löytyy verkkokauppa, joka tarjoaa toimitukset jopa seuraavaksi päiväksi. Verkkokaupassa voi maksaa pankki- ja luottokorteilla, pankkitunnuksilla, tilisiirrolla ja osa-maksulla.

Liikkeessä käy käteinen ja kortit.

Merkkivaatteet, kengät, skeittilaudat ja tarvikkeet toimitetaan skeittikaupan omasta liikkeestä joka sijaitsee Turussa.
Osoite: Konstanzankatu 4, 20320 Turku
Puh. +358 50 5868718

Kenkiä myydään pääasiassa miehille, mutta aina välillä on naisillekkin valikoimaa ja myös naisten kenkävalikoimaa pyrimme parantamaan. Molempien valikoimien kehittämiseen toivomme asiakkailta palautteita ja toiveita. Nykyään asiakkaat tietävät jo mitä haluavat, joten tavoitteeemme on saada Dylans Trading liikkeeseen ja skeittikauppa.com verkkokauppaan asiakkaiden toiveiden mukainen valikoima.

Valikoimissamme tällä hetkellä mm.

Dc Shoes kengät
Converse All-Star ja Converse Cons kengät
Adidas Originals kengät ja Adidas skateboarding skeittikengät
Circa Footwear kenkiä muutamia malleja.

Adidas Busenitz ja Adididas Suciu ja Adidas Adi-Ease kengät ovat olleet ehkäpä suosituimipia valikoimamme kenkiä.

Dc Evan Smith kenkä on saanut myös todella hyvää palautetta.

Conversen kengät ovat saaneet myös kehuja ja erityisesti mallit kuten Converse One Star, Converse KA3, Converse CTAS Pro kengät ovat mielyttviä jalassa. Näissä kaikissa on Lunarlon pohjallinen valmiina ja Kenny Anderson KA 3:ssa sekä Converse CTAS mallissa on raakakumi pohja antamassa erinomaisen pidon. Nämä viimeksi mainitut skeittikengät ovat myös todella hyvin viimeistellyt. Euroopassa suosittu skeittikenkä ja varmasti pian myös Suomessa.

Converse All-Star kenkiä myydään loppuun ale hinnoin. Converse tarjous 52€ / pari. Kokoja löytyy miehille ja naisille.

Palautetta ja toiveita vaatekaupan valikoimiin voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info(a)dylanstrading.com tai kirjoittamalla viestin Facebook sivuillemme https://www.facebook.com/dylanstrading


Linja-autolla pääsee noin 200 metrin päähän liikkestä. Fölin reittioppaasta voi hakea pysäkin aikataulua pysäkin numerolla tai nimellä. Haku näyttää pysäkkikohtaiset tiedot reaaliaikaisesti

Kenkäliikkeen edustalta löytyy ilmaisia parkkipaikkoja autoileville. Dylans Trading:n liiketila on O'bass ravintolan ja TikiTak Roma ravintolan välissä. Samasta lähiö-ostarista löytyy myös parturi-kampaamo, päiväkoti ja K-kauppa.

Google kartta ajo-ohjeineen löytyy myös kotisivuiltamme yhteystiedot välilehdeltä.

Tervetuloa ostoksille.

Ps. Kaikille asiakkaille tarra kaupanpäälle.

Pps. Tilaa uutiskirjeemme. Lähetämme postia harvoin uutuuksista ja tarjouksista. Väillä tarjouskoodeja verkkokauppaan vain uutiskirjeen tilaajille.